Följ med oss ut och fiska i Stockholms skärgård!

Följ med en erfaren sportfiskeguide i rejäla båtar på en guidad fisketur, sälsafari, fågelskådning eller en picknick längst ut i Stockholms skärgård. Passa på att komma ut i naturen när den är som finast, fisket sätter spänning i vardagen!

Att fiska är en perfekt företagsaktivitet eller för den enskilde, ge bort ett presentkort på en fiskeguidning till någon du tycker om. Priset är 6300:-per båt , då ingår allt, det vill säga,  guide, utrustning och en lättare lunch ute i vår härliga natur.

Eftersom jag även utför upplevelser åt Live It säljer jag enstaka platser som är  bokningsbara vid förfrågan. Det går bra att boka från 1 till 4 platser ombord på båten.  Dessa kostar 1600:-/st.

Att fiska är vår passion

Fiska med oss i StockholmVi har lång erfarenhet av fiske i Stockholms skärgård. Med vår gedigna lokalkännedom ökar dina chanser att få ett bra fiske. Att fiska och uppleva världens vackraste  skärgård är en oslagbar kombination.

Vi tillhandahåller: flytvästar/flyt-overaller, fiskeutrustning och fika/lunch. Vi kan även erbjuda en mysig stuga för övernattning.

Kontakta oss för bokning, tfn 073-684 26 36